Leden Nutrition in Transition
- prof. em. dr. Fred Brouns, voedingswetenschapper, UM
- prof. dr. Edith Feskens, voedingswetenschapper, WUR
- prof. dr. ir. Hinke Haisma, gezondheidsdemograaf, RUG
- dr. Machteld Huber, arts, Instituut voor Positieve Gezondheid
- prof. dr. Aletta Kraneveld, translationeel farmacoloog, UU
- dr. Els Maeckelberghe, ethica, RUG
- prof. dr. Gerjan Navis, arts, RUG
- dr. Theo Ockhuizen, voedingswetenschapper, Nutricom Consultancy
- dr. Bart Penders, wetenschapssocioloog, UM
- prof. dr. Jogchum Plat, voedingswetenschapper, UM
- dr. ir. Gerda Pot, voedingswetenschapper, Louis Bolk Instituut en King’s College London
- dr. Jan Sikkema, voedingswetenschapper, RUG
- prof. dr. ir. Pieter van ‘t Veer, voedingswetenschapper, WUR
- prof. dr. Marcel Verweij, wetenschapsfilosoof, WUR
- prof. dr. Emely de Vet, gedragswetenschapper, WUR
- dr. Jan de Vries, voedingswetenschapper, NutritionSolutions
- dr. Anna Wolters, wetenschapssocioloog, NiT