NiT op wereldcongres te Leiden

Op 27 maart 2019 sprak NiT’er Jan de Vries over de noodzaak van vernieuwing in de voedingswetenschappen op het eerste Global Harmonization Initiative World Congress on Food Safety and Security te Leiden.

 

SELF programma Universiteit Maastricht

Leden van Nutrition in Transition geven graag hun medewerking aan initiatieven van Student en Voeding. Begin 2019 waren Edith Feskens, Jogchum Plat, Fred Brouns en Jan de Vries gastspreker bij SELF (Students Experienced in Lifestyle and Food).

 

Publiekslezing prof. dr. Gerjan Navis 17 januari 2019

Toekomstbestendige geneeskunde heeft de voedingswetenschappen nodig, en kan op haar beurt de voedingswetenschappen belangrijke innovatieve perspectieven bieden! Voeding en geneeskunde: het dream team!  Nutrition in Transition-lid Gerjan Navis hield erover de jaarlijkse Publiekslezing van de Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen.

 

NiT in NRC

Voeding heeft veel verschillende dimensies, onderzoek die dan ook, zo bepleit Stichting Nutrition in Transition in een ingezonden brief op 8 februari 2018 in NRC Handelsblad.

 

Oprichting Stichting Nutrition in Transition

December 2017: werkgroep Nutrition in Transition wordt Stichting

 

NiT schrijft editorial in European Journal of Nutrition

Waarmee worstelen de voedingswetenschappen?

Lees onze analyse en oproep: Capable and credible? Challenging nutrition science